Dünyanın En Pahalı Parfümü hangisi diye hiç kuşkusuz sizlerde merak etmişsizdir. Acaba fiyat her zaman kalitenin bir göstergesi midir diye insan düşünmeden edemiyor bu pahalı parfümü icelerken. 1,2 Milyon Dolar değerinde bir parfüm acaba gercekten muhteşem mi kokuyor? Dünyanın önde gelen parfüm üreticilerinin başaramadığı bir başarı mı yakaladı bu parfüm üreticisi? Yüksek fiyat yüksek sansasyon mu ? gibi pek çok soru geliyor. Biz yine de tarafsız olarak durumu incelemeye devam edelim ve üreticinin verdiği ve bazı gizemli bilgiler eşliğinde durumu aydınlatalım.



Parfüm Üreticisine göre bu parfümün pahalı olmasındaki en önemli unsurları aşağıda ki gibi sıralamaştır.

Nadir Malzemeler: Parfüm, dünyanın en uzak köşelerinden toplanan nadir ve egzotik malzemelerle üretilmiştir.

Eşsiz Koku: Tam formülü gizli tutulan parfümün, Türk gülü, kehribar, sandal ağacı, misk ve saf Hint agar ağacı gibi notaları içerdiği bilinmektedir.

El Yapımı Şişe: Parfüm, 3.571 değerli taşla süslenmiş, 18 ayar altın ve saf gümüşten yapılmış el yapımı bir şişede sunulmaktadır.

Dünyanın En Pahalı Parfümü Hiç Satıldı mı?

Hiç şaşırtmayan sonuç kayıtlara geçen bir satış vardır. 2017'de Abu Dhabi'deki Uluslararası Parfüm Fuarı'nda bir Arap prensi tarafından satın alındı. Parfümün satışı için tam fiyat açıklanmadı, ancak 1.29 milyon ABD Doları'ndan daha fazla olduğu tahmin ediliyor.

Dünyanın En Palı Parfümü Nasıl Kokuyor?

Dünyanın en pahalı parfümü olan Shumukh by Nabeel'in tam kokusunu bilmek imkansızdır.

Parfümün içeriği gizli tutulmaktadır ve şu ana kadar sadece bir kişi tarafından koklanmıştır.

Ancak, bazı kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre Shumukh'un kokusu:

Zengin ve karmaşık: Parfümde Türk gülü, kehribar, sandal ağacı, misk ve saf Hint agar ağacı gibi nadir ve egzotik malzemeler kullanıldığından, kokusunun zengin ve karmaşık olduğu tahmin edilmektedir.

Sıcak ve tatlı: Bazı kaynaklar, parfümün sıcak ve tatlı bir kokuya sahip olduğunu, vanilya ve amber gibi notaların da hissedildiğini belirtmektedir.

Gizemli ve baştan çıkarıcı: Parfümün gizemli ve baştan çıkarıcı bir havası olduğu da ifade edilmektedir.

Siz siz olun en pahalı parfümü almak yerine size en çok yakışan parfümün peşinde olun. Kokuyla Kalın.